Keitä me olemme

Sanna Paula Mäkelä

Ohjaaja / kirjoittaja / esiintyjä

Sanna Paula Mäkelä on teatteriohjaaja, jonka viimeisiä ohjauksia ovat mm. "Toivo painaa tonnin" (Taidekorkeakoulu, Sibelius Akatemia) , "Pelikaani" (Elannon näyttämö), "Sanoja, joita et haluaisi kuulla" (Ensemble Sielutar), "SENT I NOVEMBER av Tove Jansson" (Itä-Uudenmaan teatteri) ja "TUMMA JA HEHKUVA VERI" -musiikkinäytelmä (Savoy-teatteri). Mäkelä toimii helsinkiläisen improviisaatioteatterin Pääskyt taiteellisena johtajana. Lisäksi Sannalla on vahva musiikillinen tausta Sibelius -akatemialla opiskelujensa kautta.

Väinö Wallenius


Muusikko / säveltäjä / tuottaja


Väinö Wallenius on helsinkiläinen musiikin ammattilainen, joka vaikuttaa mm. Kuningasidea -yhtyeessä bändin toisena laulajana, sanoittajana ja säveltäjänä.
Kuningasidean lisäksi Väinö on säveltänyt ja sanoittanut kappaleita mm. Teflon Brothersille, Anna Abreulle, ElliNooralle, Tuomas Kauhaselle, Mariskalle, Stigille ja Jari Sillanpäälle.

Wallenius on näytellyt Sanna Mäkelän "Pelikaani" -ohjauksessa ja tällä hetkellä Wallenius toimii Mäkelän tulevan teoksen Lumentajun (kantaesitys kevät 2023, Taidekorkeakoulu) säveltäjänä. Wallenius toimi Paula Kovasen ohjauksessa "Kenenkään Edith" (HIT Helsinki). Lisäksi Kovanen ja Wallenius ovat yhdessä Elämä on musiikkia -työryhmän perustajajäseniä, joka valmistaa musiikkihankkeita kehitysvammaisille lapsille ja nuorille.

Paula Kovanen

Kulttuurituottaja (amk) / esiintyjä

Paula Kovanen on kulttuurituottaja (amk) ja esiintyjä, jonka suuntautuminen on sosiaali- ja kulttuurityön yhdistäminen. Kovanen on toiminut näyttelijänä mm. Itä-Uudenmaan teatterissa ja teatteri HIT Helsingillä. Kovasen viimeisin teos on Kenenkään Edith -luonnossa koettava kävelykuunnelmateos. Lisäksi Kovanen toimii osa-aikaisena tuottajana Q-teatterin yhteisöteatterin puolella.

Ensemble Palo
Promokuvat Kallion kirkon tornista ja henkilökuvat: Stiina Viitajylhä
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi! Tämä verkkosivu on luotu Webnodella. Luo oma verkkosivusi ilmaiseksi tänään! Aloita